Yeni araç parkı hizmete girdi
11.06.2015
    Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Şemikler Mahallesi’nde yeni araç parkı oluşturduklarını söyledi. Başkan Subaşıoğlu, fen işleri müdürlüğüne ait bu parkın ilçenin tam merkezinde yapıldığını kaydederek, hizmetin vatandaşlara en kısa süre içinde ulaşabilmesi için bu kararı aldıklarını ifade etti.

Merkezefendi Belediyesi ilçe merkezinde fen işleri müdürlüğüne bağlı olarak araç parkı kurdu. Yaklaşık 6 bin metrekarelik alanı tel örgüyle çeviren belediye, prefabrik idare binasını da oluşturdu. Hem yakıttan tasarruf etmek hem de en kısa süre içinde hizmet verebilmek adına parkın Şemikler’de kurulduğunu söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, tamamen vatandaş odaklı hizmet amacında olduklarını belirtti.

“Güçlenerek büyüyeceğiz”

Belediyenin henüz 1 yıl önce kurulduğunu hatırlatan Başkan Muhammet Subaşıoğlu, her geçen günbüyüyerek hizmet kalite çıtasını da yükselttiklerini ifade etti. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi kurulalı 1 yıl oldu. Kuruluş çalışmaları hala devam ediyor. Bu anlamda Fen İşleri ile ilgili yapılanma çalışmalarımızda sürüyor. Şemikler Mahallemizde 6 bin metrekare üzerine makine parkımıza bir yer temin ettik. Hazineden tahsis ettirmiştik, burayı düzenleyerek fen işlerinin bütün makine, ekipmanları, teçhizatlarını burada konuşlandıracağız. Merkezefendi Belediyesi sınırlarının tam ortasındayız. Mazot, akaryakıt maliyetimizi minimize edecek, her bölgeye en kısa zamanda ulaşılacak merkez noktasındayız. Bir yandan İzmir asfaltının altındaki mahallelerimize en kolay ulaşabileceğimiz yer, bir yandan da Başkarcı, Göveçlik, Adalet, Servergazi, Sırakapılar mahallelerine en rahat ulaşılabilecek bir nokta. Fen İşlerimiz güçlenen makine parkı ile yeni yerinde Merkezefendi’mize, Denizlimize hizmet edecek” dedi.