Merkezefendi’ye 12 yeni halı saha geliyor
29.09.2015
    Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyeciliğe de büyük önem veren Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içindeki 12 bölgeye 1 milyon lira yatırımla halı saha yapıyor. 12 halı sahanın da tamamlanmasıyla Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılan ilçe sınırları içindeki halı saha sayısı 22’ye çıkacak.

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyeciliğe büyük önem veren Merkezefendi Belediyesi, 1 milyon liralık yatırımla ilçe sınırları içinde 12 adet daha halı saha yapımına başladı. Daha önce çeşitli okullarda 10 adet halı sahanın yapımını tamamlayan Merkezefendi Belediyesi, çalışmaları tamamladığında ilçe merkezine toplamda 22 adet halı saha kazandırmış olacak.

Dentaş, Ali Baysal, Ahmet Nuri Özsoy, Ahmet Paralı, Sıdıka Çalışkan ve Ekrem Başer İlkokulu ile Gültepe, Aşağışamlı, Hacıeyüplü mahallelerine ve Ahmet Yesevi İmam Hatip Lisesi, İşadamları Teknik Meslek Lisesi bahçesinde çalışmaların başladığını kaydeden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, halı sahaların kısa süre içinde biteceğini belirtti.

Başkan Subaşıoğlu, "Merkezefendi’nin her köşesinde yaşayan vatandaşlarımıza eşit hizmet götüreceğiz sözünü vermiştik. Sözlerimizi yerine getirmek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın ve gençlerimizin spor aktivitelerini yapabilmeleri amacıyla halı saha projelerimizi uygulamaya başladık. İlk olarak ilçemizde 10 adet halı saha yapmıştık. Şimdi de 12 ayrı bölgede çalışma başlattık. Okullarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine, ekiplerimiz burada da çalışmalara başladı. Kısa süre içinde çalışmalarımız tamamlanacak. Toplamda 8 bin 664 metrekare alana halı saha yapacağız. Yaşamın her alanına katkı sunan Merkezefendi Belediyesi sağlıklı nesiller için spora katkı koymaya devam edecek. Spor vatandaşlarımızın izlediği değil bizzat içinde oluğu bir aktivite oluncaya kadar çalışmalarımız devam edecek” dedi.