Asfalta 10 milyon liralık dev yatırım
13.10.2015
    Özellikle 2015 yılında ilçe sınırlarındaki 50 mahallede üst yapı atılımı yapan Merkezefendi Belediyesi, 30 Mart 2014 seçimlerinden bu yana asfalta tam 10 milyon liralık yatırım yaptı.

30 Mart 2014 yerel seçimleriyle birlikte Denizli’nin büyükşehir olmasının ardından yoğun bir çalışmayla yapılanmasını tamamlayan Merkezefendi Belediyesi, sosyal projelerde olduğu gibi teknik projelerde de atılımlarını sürdürüyor. 30 Mart’tan bugüne kadar sadece asfaltlama çalışmalarına 10 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyleyen Merkezefendi Belediyesi Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Kısa zaman içerisine yapılanmasını tamamlayan belediyemiz mali disiplin sağlayarak, vatandaşlarına en iyi hizmeti götürebilmek için gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle sosyal projelerle gündeme gelen belediyemiz, teknik projelere de büyük önem veriyor. Geçtiğimiz kış aylarının ağır geçmesi nedeniyle ilçe sınırları içinde hasar gören yollarımızın yeniden asfaltlanmalarını sağlıyoruz. Vatandaşımızın en iyi koşullarda ulaşımlarını sağlamaları için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bugüne kadar toplamda 377 bin 800 m2 asfalt attık.  Bu da yaklaşık olarak 60 bin ton asfalta tekamül ediyor. 10 milyon liralık yatırımla bu hizmetimizi gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız yıl sonuna kadar aralıksız olarak devam edecek. Herşey Merkezefendi halkı için”dedi.