Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Seyircisi Önüne Çıkıyor
09.10.201818807
    Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı, yeni sezon öncesi kendi seyircisi önünde ilk maçına çıkıyor. Denizli Basket, Pamukkale Üniversitesi Spor Yerleşkesi’nde 11 Ekim Perşembe günü saat 17.30’da Nazilli Belediyesi ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Denizli’yi Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde temsil edecek tek takım olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı yönetiminde yoğun bir antrenman programıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Denizli Basket lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Günde çift idmanla lige hazırlanan takımda oyuncuların hırsı da göz dolduruyor.

Geçtiğimiz hafta Antalya’da düzenlenen Kepez Cup’a katılan Denizli Basket, bu hafta ise evinde Nazilli Belediyesi’ni hazırlık maçında konuk edecek. 11 Ekim Perşembe günü oynanacak olan karşılaşma saat 17.30’da başlayacak.

“KENDİ EVİMİZDE OYNAYACAĞIZ, HEYECANLIYIZ”

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, kendi evinde oynayacakları ilk hazırlık maçı olduğunu hatırlatarak, heyecanlı olduklarını söyledi. Ateşdağlı, sezon öncesi hazırlıkların son derece verimli geçtiğini ifade ederek, takımın güç seviyesinin istenilen seviyeye ulaştığını vurguladı. Koç Ateşdağlı, “Pamukkale Üniversitesi Spor Yerleşkesi’nde oynayacağımız için çok heyecanlıyız. Hazırlık döneminin ortasındayız. Takımın güç seviyesi şuan istediğimiz seviyeye geldi. Evimizde oynayacağımız bu maçı çıkış maçı olarak görüyoruz” dedi.

MÜSABAKAYA GİRİŞLER ÜCRETSİZ

Pamukkale Üniversitesi Spor Yerleşkesi’nde oynanacak maça seyirci girişi ücretsiz olacak. Denizli Basket’in kendi evindeki ilk hazırlık maçına Denizlili basketbol severlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.