Merkezefendi Belediyesi - | Merkezefendi Belediyesi - | Merkezefendi Belediyesi, Denizli Merkezefendi, Offroad, Denizli Offroad, Merkezefendi Offroad, Bisisklet, Havuz, Bursa-Çanakkale, İstanbul Gezisi, Kapalı Pazaryerleri, Merkezefendi Halısaha, Asfalt Projeleri, Toplantı ve Sergi Salonu, Başkarcı Düğün Salonu, Sağlık Merkezi, Tenis Merkezi, Offroad Pisti, Bisiklet Yolları, Merkezefendi Kültür Merkezi, Taziye Evi, Z Kütüphane, Denizli Kütüphane, Merkezefendi Kütüphane, Ornaz Vadisi, Başkarcı Kır Düğün Salonu, Spor ve Sosyal Tesisler, Başkarcı Macera Parkı, Karaçay Sosyal Tesisleri

Başkana Balkondan Çay Daveti
12.02.201919008
    Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Karahasanlı Mahallesi’ndeki halk toplantısında hemşerilerine seslendiği sırada bir evin balkonundan ‘Sayın başkan çaya buyur’ yazılı kartonla davet geldi. Başkan Subaşıoğlu, çay davetini geri çevirmedi, toplantı sonrası Behice-Nedim Deliktaş çiftinin evine misafir oldu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, her gün ilçenin farklı mahallelerinde hemşerileriyle buluşmaya devam ediyor. Buluşmalarda hemşeriyle hasbihal ederek, Merkezefendi ilçesinde 2019-2024 dönemi için projelerini paylaşan Subaşıoğlu’na hemşerileri yoğun ilgi gösteriyor. Subaşıoğlu, ilçenin her mahallesinde büyük bir coşku ve sevgiyle karşılanıyor. Karahasanlı Mahallesi’nde de yine aynı coşku ve heyecan vardı. Subaşıoğlu, hemşerileriyle tek tek selamlaştı. Halk toplantısında hemşerilerine yeni projeleri anlatan Başkan Subaşıoğlu’na bir evin balkonundan ‘Sayın başkan çaya buyur’ yazılı kartonla davet yapıldı. Çay davetini geri çevirmeyen Başkan Subaşıoğlu, toplantı sonrası Behice-Nedim Deliktaş çiftinin evine misafir oldu. Aile, Başkan Subaşıoğlu’na çay ikram etti. Çay ikramı için teşekkür eden Başkan Subaşıoğlu, “Hemşerilerimiz her gittiğimiz mahallemizde bizleri sevgiyle, samimiyetle karşılıyor. Hepsinden Allah razı olsun. 5 yılda hem projelerimizle hem de hizmetlerimizle Merkezefendili hemşerilerimizin gönlüne girdik. İnşallah yeni dönemimizde de hemşerilerimizle olan bu bağımız hep sürecek” dedi.